25. Državno natjecanje "Sigurno u prometu"

"Sigurno u prometu" je prometno- edukativna akcija Hrvatskog autokluba, tijekom koje se obučavaju i natječu u poznavanju sigurnosnih pravila te u vještini upravljanja biciklom u simuliranim prometnim uvjetima, učenici osnovnih škola u dobi od 10 do 12 godina.

Ovogodišnje, 25. državno natjecanje održati će se u Zadru, od 23. do 26. svibnja. Organizatori natjecanja su Hrvatski autoklub, Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, a suorganizator i domaćin natjecanja je Autoklub Zadar. Škola domaćin, u kojoj će se natjecanje održati je Osnovna škola Zadarski otoci - Zadar.

Sudjeluju ekipe iz svih županija i Grada Zagreba. Svaku županijsku ekipu čine četvero učenika (dvije djevojčice i dva dječaka) i njihovi mentori. Ekipe i njihovi mentori bit će smješteni u TN Zaton. 

Svečano otvorenje 25. državnog natjecanja biti će u OŠ ZAdarski otoci u četvrtak, 25. svibnja 2017. u 9 sati nakon čega počinje praktični dio natjecanja. Isti dan u 18:30 sati U TN Zaton će se objaviti rezultati te dodijeliti nagrade i priznanja.

U želji da ovo natjecanje prođe u što ljepšem ozračju te da natjecateljima i gostima ostane u sjećanju, svi sudionici će se u srijedu, 24. svibnja okupiti na Forumu kako bi zajedno s gospodinom Šimom Strikomanom snimili Milenijsku fotografiju, u čast 25 godina održavanja natjecanja "Sigurno u prometu".

Podijeli novost

About Author

Super User

Kontakt

Autoklub "Zadar"

Zrinsko-frankopanska 16

23 000 Zadar

tel./fax. 023 315 365

e-mail: ak-zadar@hak.hr


 

 

Zadnje novosti

Linkovi

Info

Pomoć na cesti: 1987


 

Radno vrijeme.

Ponedjeljak - petak: 07:30 - 20:00

Subota: 8:00 - 13:00

Nedjeljom i praznicima ne radimo

Pomoć na cesti: 0-24