Dan otvorenih vrata Autokluba Zadar

U subotu 15. listopada Autoklub Zadar organizirao je Dan otvorenih vrata u sklopu kojeg su posjetitelji mogli zaviriti u naše prostorije, saznati sve o povijesti Autokluba u Zadru počevši još od davne 1946. godine te isprobati simulatore frontalnog sudara i prevrtanja. Želja nam je bila upozoriti posjetitelje na važnost vezivanja pojasa s obzirom da je Republika Hrvatska u cestovnom prometu visoko rizična zemlja. Među 28 zemalja Europske unije Hrvatska zauzima 26. mjesto po sigurnosti. Nesigurnije od Hrvatske su samo Rumunjska i Bugarska. Istraživanja koje je 2015. godine proveo Fakultet prometnih znanosti govori kako je učestalost korištenja sigurnosnog pojasa u prometu u Republici Hrvatskoj zabrinjavajuća jer 38% vozača nema naviku vezivanja sigurnosnim pojasom, a putnici na stražnjim sjedalima u preko 90% slučajeva nisu vezani.

Za svakog posjetitelja osigurali smo kupon za besplatan pregled vozila u našoj mehaničarskoj radionici kao i razne druge poklone.

Kako nam je bilo možete pogledati u priloženim fotografijama.

 

Podijeli novost

About Author

HAK Zadar

Suspendisse at libero porttitor nisi aliquet vulputate vitae at velit. Aliquam eget arcu magna, vel congue dui. Nunc auctor mauris tempor leo aliquam vel porta ante sodales.

Website: smartaddons.com

Kontakt

Autoklub "Zadar"

Zrinsko-frankopanska 16

23 000 Zadar

tel./fax. 023 315 365

e-mail: ak-zadar@hak.hr


 

 

Zadnje novosti

Linkovi

Info

Pomoć na cesti: 1987


 

Radno vrijeme.

Ponedjeljak - petak: 07:30 - 20:00

Subota: 8:00 - 13:00

Nedjeljom i praznicima ne radimo

Pomoć na cesti: 0-24