Na Forumu održana akcija "Sigurno u školu s Hak-om"

Autoklub Zadar, zajedno sa Hrvatskim autoklubom, PU zadarskom i Gradom Zadrom organizirao je 20.rujna na Poljani Pape Ivana Pavla II prometnu preventivnu akciju "Sigurno u školu HAK-om"koja je vezana uz početak školske godine i namijenjena djeci od 5-8 godina, njihovim roditeljima i cjelokupnoj javnosti. Rečenom akcijom želi se senzibilizirati i upozoriti javnost, a osobitno vozače na povećan oprez u prometu s obzirom da je školska godina počela, a veliki broj te djece po prvi puta se pojavljuju kao samostalni sudionici u prometu.
 
Pridružilo nam se nekoliko stotina djece koja su uz pomoć naših djelatnika prolazili biciklistički poligon, crtali i pisali poruke vozačima na 7 metara dugačkoj roli papira, a  maskota zebre dodatno ih je animirala. Svako dijete dobilo je prigodan poklon (reflektirajući prsluk, narukvice, loptice, ruksak, bojanku, slikovnicu...) Poseban pult bio je rezerviran za roditelje. Na njemu je bila predstavljena dječja autosjedalica Cybex Juno 2-Fix koja je prema HAK-ovom testu dječjih autosjedalica dobila najvišu ocjenu, a zainteresiranim roditeljima smo tim putem pružili mogućnost dobivanja iznimno korisnih informacija, savjeta i praktične pomoći u vezi ispravnog korištenja autosjedalica.
 
Kako nam je bilo i kakve su sve poruke djeca uputila vozačima, pogledajte u priloženim fotografijama.
 

Podijeli novost

About Author

HAK Zadar

Suspendisse at libero porttitor nisi aliquet vulputate vitae at velit. Aliquam eget arcu magna, vel congue dui. Nunc auctor mauris tempor leo aliquam vel porta ante sodales.

Website: smartaddons.com

Kontakt

Autoklub "Zadar"

Zrinsko-frankopanska 16

23 000 Zadar

tel./fax. 023 315 365

e-mail: ak-zadar@hak.hr


 

 

Zadnje novosti

Linkovi

Info

Pomoć na cesti: 1987


 

Radno vrijeme.

Ponedjeljak - petak: 07:30 - 20:00

Subota: 8:00 - 13:00

Nedjeljom i praznicima ne radimo

Pomoć na cesti: 0-24